Buna!

       Numele meu este Anca si sunt de profesie croitor de imagine si stil. Adica sunt un om care a decis sa se dedice procesului creativ full-time.  Ador sa surprind esenta vietii, bucuriile cotidianului. Imi place sa creez povesti, cu foarfeca sau aparatul foto.  

        Asta fac, asta visez, asta gandesc. Asta sunt – and i’m loving it!

       Iubesc fotografia si fotografiez cu drag momente frumoase, momente de familie. Ador sa surprind in timp relatii care infloresc frumos in casatorii iar apoi devin familii unite si pline de iubire.
         Iubesc sa imortalizez viata, sa fiu martora atunci cand peste ani visul unor miri prinde viata, cand iubirea lor poarta chipul copiilor lor, ce cresc de la o sedinta foto la alta.

Membru:

Imi propun sa surprind momentele tale dragi intr-un mod real, autentic si frumos. Pentru mine frumosul vine din iubire, blandete si bunatate si se poate transpune in fotografii prin imbratisarile pline de iubire ale celor dragi tie, prezenti la evenimentul tau,  prin agitatia familiei tale in acele ore pline de emotie, prin zambetul copiilor dornici de joaca. 

12321710_817912785008852_5176947752734528298_n

A fost cea mai placuta sedinta foto unde am putut sa fiu eu. Cat despre poze, Anca reuseste sa ma surprinda exact asa cum sunt, sa scoata elementele mele reprezentative si sa ma faca fericita de fiecare data cand ma uit la pozele realizate. Multumesc!!! You rock!

Madalina Cristinela

-

Fotografie de portret