Pentru a te ajuta sa iti dai seama daca sunt fotograful potrivit pentru tine, mai jos, poti gasi raspunsurile mele la intrebarile primite cel mai des de la clientii mei. Daca ai si tu la randul tau intrebari, nu ezita sa ma contactezi. 

Mai important decat stilul de fotografiere care poate fi dictat de tendintele momentului, cred ca sunt oamenii pe care ii fotografiez.  Consider ca fiecare eveniment imi transmite un anumit vibe, o anumita stare, pe care incerc sa o expun apoi atat in cadrele pe care le realizez cat si in procesul de post-editare a acestora. Iata de ce este atat de important pentru mine sa-mi cunosc clientii inaintea evenimentului.  

Ca fotograf de evenimente de ceva vreme consider ca prioritara este calitatea fotografiilor si nu cantitatea. in functie de natura evenimentului, numarul fotografiilor primite poate varia de la 50, pentru o minisedinta foto,  la aproape 1000 de fotografii pentru o nunta. 

Fotografiile selectate si editate vor fi predate in format JPG, mai intai printr-un link online, ulterior sub forma unui DVD/Stick personalizat.  Nu predau fotografii in format RAW.