"Am fost foarte multumita de colaborarea noastra si de produsul final pe care l-am primit. Anca a dat dovadă de mult calm si tact in colaborarea noastra. S-a implicat complet pe durata intregului eveniment, trecand cu brio peste "crizele" aparute. O tanara plina de energie, empatica, implicata in tot ceea ce face. Anca devine parte din familia "pozata", ajutand cu sfaturi mai mult decat utile. Este plina de idei "crazy" astfel incat sedinta foto sa fie o amintire de neuitat."
Cristina si Catalin
Fotografie de nunta
"Am colaborat cu Anca pentru mai multe evenimente speciale din familia noastra si totul a fost perfect! A reusit sa surprinda esenta evenimentelor. Ce am apreciat cel mai mult este modalitatea in care incearca sa captureze momente inedite si autentice. Pe langa faptul ca este un om profesionist, Anca este extrem de deschisa, te molipseste cu buna dispozitie."
Iulia si Vali
Fotografie de nunta
"Anca o persoana foarte sociabila, visatoare, ambitioasa, iar pentru noi, acum este o prietena, nu doar un fotograf. Colaborarea cu Anca a fost una foarte buna, genul de colaborare de recomandat si altor persoane. Anca ne-am surprins in imagini mai multe evenimente importante din viata noastra si de fiecare data ne-a facut sa ne simtim bine, chiar si in fata aparatului de fotografiat. Avem fotografii care exprima atat de bine ceea ce s-a intamplat, de te fac sa te intorci fix in acel moment si sa traiesti exact aceleasi lucruri."
Laura si Silviu
Fotografie de botez